Vloertegels laten leggen

Uw woonkamer, net aangebouwde bijkeuken, garage of uw bedrijfspand is toe aan een nieuwe vloer. U heeft gekozen voor vloertegels en wilt uiteindelijk een mooie, strakke vloer laten leggen. Zonder gedoe en kwalitatief goed gelegd! De Heeren van Wester zorgen voor:

  • Een net gelegde tegelvloer;
  • Voor ieder formaat tegels;
  • Voor woningen en bedrijfspanden;
  • Gewoon zonder gedoe!

Vraag een offerte aan

Tegels laten leggen

U wilt uw plavuizen gewoon knap laten leggen. Of u nu kiest voor kleine plavuizen of meegaat in de trend van grote vloertegels: wij leggen elke type vloertegel er goed en op een nette manier voor u in.

Waarom uw vloertegels laten leggen?

Zelf tillen van zware tegels of de kans dat de vloer er straks niet helemaal recht inligt, daar zit u niet op te wachten. De redenen dat mensen hun tegelvloer laten leggen door een tegelzetter verschillen per persoon:

  • U wilt niet sjouwen met zware vloertegels;
  • U heeft zelf niet het goede gereedschap om vloertegels netjes te snijden;
  • U bent zelf veel tijd kwijt;
  • U maakt gemakkelijk een foutje, wat snel terug te zien is in de hele vloer;
  • U wilt dat het gewoon goed gebeurt en heeft geen zin om zelf aan de klus te beginnen.

Werkwijze tegelvloer laten leggen

Binnen enkele dagen leggen wij uw nieuwe tegelvloer in uw woning of bedrijfspand. Maar voordat we beginnen bespreken we graag uw wensen. Wij lijmen uw nieuwe vloertegels op uw ondervloer. Met ons professionele gereedschap snijden wij uw plavuizen strak af, zodat deze ook in de hoeken goed aansluiten. Uw vloertegels leggen we er zo in, dat de afstand tussen elke tegel gelijk is. En ligt de vloer erin, dan voegen wij de vloer voor een afgewerkt resultaat waar u jaren plezier van heeft.

“Ligt uw nieuwe vloer erin?
Een dag later kunt u alweer over de nieuwe tegelvloer lopen.”

Vloer verwijderen en egaliseren

Voordat we uw tegelvloer kunnen leggen moet de ondergrond goed zijn. Vaak betekent dit dat uw oude vloer eruit moet. Tegelt u over uw huidige vloer heen, dan is de kans groot dat deuren niet meer opengaan en uw vloerverwarming minder effectief is. Ook moet de ondervloer vrij zijn van oneffenheden. Egaliseren noemen we dat. Dit kunt u zelf doen, maar wij doen dit ook graag voor u.

> Lees meer over het verwijderen van uw oude vloer.
> Lees meer over het egaliseren van uw vloer.

Vloer laten leggen kosten

De gemiddeld prijs om een tegelvloer te laten leggen hangt af van het aantal vierkante meters van uw ruimte. Ook kijken wij naar het formaat van de tegels. Wij berekenen graag de totale kosten voor het laten leggen van de tegelvloer voor u. U ontvangt een gespecificeerde offerte, waarin elementen als lijm en voegsel los worden berekend. Zo weet uw vooraf wat het laten leggen van een vloer gaat kosten en weet u precies waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan