Specialist in het verwijderen, schuren, egaliseren en leggen van uw vloer

Onze naam zegt het al: wij zijn geen grove slopers, maar echte heren als we uw vloer verwijderen, schuren, egaliseren en leggen. Of we nu plavuizen verwijderen, uw houten vloer demonteren of nieuwe vloertegels leggen: wij werken netjes, ruimen de rommel op en komen onze afspraken na. Zoals u dat van echte heren kunt verwachten.

Wat uw wens ook is…
Wat uw wens ook is, wij regelen het voor u. Een nieuwe vloer ligt er straks knap in, wanneer u deze vier stappen doorloopt:

1. Vloer verwijderen
2. Betonvloer schuren
3. Betonvloer egaliseren
4. Vloertegels laten leggen

Natuurlijk doen wij al deze stappen graag voor u, maar heeft u hulp nodig bij minder stappen, dan is dat geen enkel probleem. Wij voeren de oude vloer af, maar regelt u liever zelf een container? Ook dat is geen probleem. En tegellijm nemen wij normaal gesproken zelf mee, maar heeft u dit al besteld bij uw vloertegels? Ook dan komt het goed. De klant is koning bij ons!

Wij zijn de Heeren van Wester

Wij stellen ons graag aan u voor, voordat wij bij u de vloer op stappen: wij zijn Jack en Frenk Wester. Vader en zoon. Rustig, nauwkeurig en serieus. Maar vooral specialist in het verwijderen, schuren, egaliseren en leggen van vloeren. Samen hebben we al 46 jaar ervaring in vloeren van particulieren en bedrijven.

Van parketvloeren tot plavuizen verwijderen en van betonvloer schuren tot een vloer egaliseren. Voor ons is geen klus te gek met onze professionele machines. Wat we ook voor u kunnen doen, we weten van aanpakken en steken graag onze handen uit de mouwen. En dat doen we met gedrevenheid. Want we genieten van ons werk wanneer u als blije klant tevreden bent met uw vloer.

“We werken netjes en zonder rotzooi, zoals u van echte heren kunt verwachten.”

Jaren ervaring in vloeren

Waar het ooit begon? In 1987! Toen begon Jack als tegelzetter. Al snel startte hij zijn eigen tegelzetbedrijf inclusief groothandel. Hij inspireerde zijn zoon Frenk om uiteindelijk te beginnen met de opleiding voor tegelzetter. Vloeren leggen, vloeren verkopen en vloeren verwijderen. We hebben er ruime ervaring in. En na vaker met elkaar gewerkt te hebben, zijn we in 2018 ons gezamenlijke bedrijf De Heeren van Wester begonnen.

Samen hebben wij ons gespecialiseerd in het verwijderen van diverse soorten vloeren en het leggen van tegelvloeren. Omdat dat voor veel mensen toch echt een vervelende en tijdrovende klus is en we zagen dat we mensen daar écht blij mee konden maken. Maar ook omdat het enorm leuk werken is om op een machine te klimmen en zo resultaat te boeken! Door onze totale ervaring in het vloerenvak, weten wij precies wat u nodig heeft om uw pvc vloer, laminaat, linoleum of plavuizen te verwijderen en een prachtige tegelvloer te laten leggen.

Onze beste medewerker

Behalve dat wij zelf bij u langs komen, nemen wij graag onze beste medewerker mee. Iemand waar we op slag verliefd op werden toen we hem aan het werk zagen op een andere klus. De NFE floor stripper 5000. Dé Ferrari onder de vloerenstrippers. Of deze zware jongen (hij weegt maar liefst 900 kilo) nu plavuizen, tapijt of uw houten vloer moet verwijderen: met hem in ons team draaien wij onze handen er niet voor om. En hoewel u het aan zijn uiterlijk niet afleest, is hij een echte heer. Hij doet zijn werk secuur, snel en netjes. Samen met de NFE floor stripper 5000 en een aantal goede, vaste zzp’ers die hun handen graag uit hun mouwen steken, vormen wij één hecht team en staan we voor u klaar!

reviewtag

Enige tijd geleden hebben De Heeren van Wester de vloeren gelegd in onze nieuwbouwwoning. Keurig gewerkt en goede afstemming, ondanks dat wij op vakantie waren. Erg blij mee!

Rob Franken