Betonvloer schuren

U wilt uw betonvloer schuren om bijvoorbeeld de oude lijmresten te verwijderen van uw vloer. Het schuren van een betonvloer zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer er straks strak in komt te liggen. Maar een betonvloer schuren doet u niet gemakkelijk met de hand. Het kost veel tijd en uw huis komt onder het stof. Om een betonvloer te schuren is goed gereedschap nodig. Met onze professionele machines is uw betonvloer snel geschuurd. En onze machine zuigt direct het stof op. Snel en zonder rotzooi dus!
Wat we kunnen betekenen voor uw betonvloer:

  • Vlak schuren van ongelijke betonvloer;
  • Coating verwijderen van betonvloer;
  • Ongelijke vloeraansluitingen vlak schuren;
  • Lijmresten vloerbedekking verwijderen van beton

Vraag een offerte aan

Oneffenheden uit uw betonvloer schuren

Is er schade aan uw dekvloer? Sluiten twee delen van uw betonvloer niet netjes op elkaar aan en is er een rand ontstaan? Of heeft u een ongelijke betonvloer? Dan is het verstandig om uw betonvloer te schuren. Zo heeft u een goede basis voor uw nieuwe vloer.

Lijmresten vloerbedekking verwijderen van beton

Wanneer u uw tapijt verwijdert, blijven er vaak lijmresten op de vloer over. Deze wilt u verwijderen voordat u de nieuwe vloer gaat leggen. Want door de lijmresten van vloerbedekking te verwijderen van beton heeft u straks een goede basis voor uw nieuwe vloer.

Nu kunt u uiteraard zelf aan de gang met tapijtlijmverwijderaar om uw tapijtlijm te verwijderen. Maar dat kost u vaak uren schuren op uw knieën. Met onze machine kunnen we eenvoudig en snel lijmresten van vloerbedekking verwijderen van uw betonnen dekvloer.

Onze werkwijze

Laat u uw betonvloer schuren door De Heeren van Wester? Dan kunt u erop vertrouwen dat uw vloer in de meeste gevallen binnen een dag geschuurd is. Is uw oude vloer verwijderd, dan sluiten wij onze schuurmachine op uw stroomnet aan en gaan aan de gang. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Dat betekent dat wij er staan op het afgesproken tijdstip en doen wat we beloofden. Na het schuren van uw betonvloer ruimen wij uiteraard al onze spullen netjes op. Zo kunt u snel verder met uw nieuwe vloer.

Betonvloer schuren prijs

Wat kost het om betonvloer te laten schuren? Vul het offerteformulier in en u krijgt een prijs op maat voor het schuren van uw betonvloer.

Vraag een offerte aan