Van parketvloer tot tegels verwijderen

U wilt uw oude vloer verwijderen, zodat er een prachtig nieuwe vloer in kan. Of het nu gaat om een pvc vloer of tegels verwijderen: zelf met de hand een vloer verwijderen heeft u niet ‘even snel’ gedaan. Als echte heren, helpen we u graag. Want voor het goed verwijderen van een tegels, hout, tapijt, etc. heb je goed gereedschap nodig. Wat voor vloer u ook heeft, elke vloer slopen wij eruit met onze vloerenstripper. En we leveren uw vloer zo op, dat de nieuwe vloer er enorm snel in kan.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Tegels verwijderen
  • Laminaat verwijderen
  • Parketvloer verwijderen
  • Houten vloer verwijderen
  • Pvc vloer verwijderen
  • Vloerbedekking verwijderen
  • Linoleum verwijderen

Vraag een offerte aan

Tegels verwijderen

Uw tegels verwijderen in uw woonkamer of bedrijf is geen gemakkelijke klus die u met de hand ‘even’ doet. Wellicht bent u zelf al begonnen met hakken of wilt u uw tegels verwijderen met een boor. Komt u er nu achter dat het niet lukt? Raakt uw vloer beschadigt bij het tegels verwijderen?

Wij verwijderen uw tegels op een nette manier, met veel minder stof en veel minder lawaai, dan wanneer u zelf aan de gang gaat. Onze machine hakt of boort niet bij het verwijderen van uw tegels. We steken uw tegels als ware van de vloer af. Zo beschadigt uw dekvloer zo min mogelijk.

Uw tegels op de begane grond verwijderen? Of het nu gaat om plavuizen verwijderen, een grindvloer of gelijmde tegels: uw tegelvloer verwijderen we graag voor u.

PVC vloer verwijderen

Een pvc vloer verwijderen is vaak een lastige klus. Uw pvc vloer is namelijk in stroken vastgelijmd op uw dekvloer en daarna nog aangedrukt met een vloerwals. Wilt u uw pvc vloer verwijderen en heeft u ook nog eens vloerverwarming? Dan is de kans groot dat u de vloerverwarming beschadigd bij het verwijderen van uw pvc vloer. Met onze professionele machines en onze jarenlange ervaring snijden we uw pvc vloer los. En zit het verwijderen erop? Dan ruimen wij de restanten natuurlijk netjes op. Zoals u van echte heren kunt verwachten!

Vloer verwijderen zorgt voor een mooier resultaat

We horen het vaker: mensen die laminaat op vloerbedekking willen leggen, laminaat over plavuizen willen klikken of laminaat over tegels willen lijmen. Dit is mogelijk, maar wanneer u uw oude vloer eruit haalt, ligt uw nieuwe vloer er straks een stuk mooier in.

Onze werkwijze

Schakelt u ons in om bijvoorbeeld uw oude tegels te verwijderen, uw parketvloer te verwijderen of een heel andere vloer te verwijderen? Nadat we samen met u een afspraak hebben gemaakt, komen we keurig op het afgesproken moment langs. Vaak komen we met twee man sterk en goed gereedschap bij u binnen. Vloeren die niet verwijdert hoeven te worden dekken we uiteraard netjes af, als onze machine hierover heen rijdt om de juiste ruimte te bereiken. Zijn we klaar met uw tegels verwijderen, of is uw parketvloer verwijderd? Dan ruimen wij alles netjes op. We werken snel en zonder rotzooi. Zo kan uw nieuwe vloer er snel in.

Wat kost het verwijderen van een vloer?

De kosten van een vloer verwijderen hangt af van een aantal factoren. De belangrijkste factoor is de grootte van de ruimte. Maar het ligt er ook aan hoe uw huidige vloer is bevestigd. Is deze gelijmd, geniet of in cement gegoten? En heeft u bijvoorbeeld vloerverwarming? Voordat wij bij u aan de gang gaan, ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan